Kosi 78A, Viškovo

051637518

info@roset.hr

Rolo zavjese

Rolo zavjesa spoj je jednostavnosti i funkcionalnosti. Može se montirati na sve vrste prozora i vrata. Prikladana je velike staklene fronte, kao i za krovne prozore.
Željenu razinu zaštite i osvjetljenja postići ćete odabirom adekvatne tkanine. Osim raznih boja i uzoraka nudimo platna razne propusnosti svjetlosti (50-80%), Blackout platna, Screen platna i sl.

living room with fireplace P5MMFRL - Rolo zavjese - 1
Koje su vrste Rolo zavjesa?

Istražite mogućnosti

Rolo zavjesa idealno je rješenje za svaki stambeni i poslovni prostor. Ova vrsta zavjese osim zaštitne ima i dekorativnu funkciju. 

Nudimo vam više vrsta Rolo zavjesa:

Kako bi odabrali model koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama, važno je obratiti pažnju na njihovu veličinu, debljinu i upravljanje.

Osim klasičnog ručnog upravljanja, rolo zavjese možemo automatizirati ugradnjom elektromotora. Sukladno potrebama kupaca i zahtjevima montaže u ponudi imamo više izvedbi.

Rolo Stanard

Velikim izborom materijala i raznovrsnim dizajnom idealne su za uređenje svih vrsta prostorija i zaštitu od sunca. Ovisno o vašim potrebama rolo zavjesom može se upravljati ručno ili pomoću elektromotora.

Dupli Rolo Zebra

Zebra zavjese sastoje se od prozirnih i neprozirnih traka koje se međusobno izmjenjuju. Ovom vrstom zavjese postiže se više razina osvjetljenja. Postoje dvije varijante Zebra zavjesa. Prva varijanta je konstrukcija otvorenog tipa u koju se motaju zavjese, a druga je povlačenje zavjesa u zatvorenu plastičnu kutiju. Ovom drugom varijantom zavjesa se čuva od vanjskih utjecaja i prašine.

Kazetni Rolo

Kazetni rolo idealan je za manje prostore i minimalistički tip uređenja prostora. Poseban je po tome što se montira na okvir vrata ili prozora, i time ne zauzima puno mjesta. Platno je smješteno u kazeti, vodilice s obje strane drže platno fiksnim. Montaža je jednostavna, nema bušenja jer se kazetni rolo jednostavno nalijepi na stolariju.

Rolo XL

Rolo XL je proizvod namjenjen je velikim staklenim stjenama. Ovaj proizvod osim modernog dizajna, nudi kvalitetnu zaštitu od sunca i potpuno zamračenje u prostoru. Rolo XL se zbog velikih proporcija može koristiti i kao vanjski rolo sa vodilicama ili bez. Ovim sistemom se može upravljati ručno ili pomoću daljinskog upravljača na elektromotor.

Rolo Easy Mont

Sistem easy mont omogućava jednostavnu montažu roloa. Nije potrebno bušenje zidova ni stolarije. Roloi se postavljaju duplo ljepljivom trakom ili pomoću zakački.

Krovni Rolo

Krovni rolo namjenjen je prostorima u potkrovlju. Nudimo vam široku paletu platna, boja, materijala, te različitih tipova mehanizama.

Roset Rijeka - Rolo zebra zavjesa - 4

Zašto odabrati Rolo zavjese?