Kosi 78A, Viškovo

051637518

info@roset.hr

Komarice

Komarice su jednostavno i učinkovito rješenje za zaštitu od komaraca i drugih insekata.

Proizvode se sukladno mjerama naručitelja. Razlikuju se prema sustavu za otvaranje, načinu montaže i vrsti mreže. Postavljaju se s vanjske strane otvora. Izrađuju se od aluminijskih profila i PVC mrežice. Lako se montiraju i demontiraju i jednostavno se održavaju.

Rolo komarice

Predstavljaju odlično su rješenje za klasične i krovne prozore. Rolo komarice sastoje se od kućišta, vodilica, potezne letve i mrežice. U kućištu se nalazi mrežica i osovina mrežice. Osovina mrežice je napeta pomoću opruge koja omogućava da laganim potezom letve spustite komarnik i osigurava da mrežica bude konstatno napeta. Otpuštanjem potezne letve , mrežica se automatski uvlači u kućište komarice. Dizanje i spuštanje je lako i jednostavno.
Kod krovnih prozora komarica se montira s unutrašnje strane, što omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje komarice i prozora.

Rolo komarice mogu se ugraditi prilikom ugradnje novih prozora i vrata ili naknadno.

Zahtjevaju minimalno održavanje. Prema potrebi, mrežica i aluminijski dijelovi mogu se prebrisati vlažnom krpom.

Plise komarice

Plise komarice namjenjene su balkonskim vratima ili za vratima za na terasu. Funkcioniraju na način da mrežica komarice složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje moguće je s vanjske i unutarnje strane. Plise komarice ne zauzimaju puno prostora i mogu se ugraditi na sve vrste vrata. Komarica ne treba prostor za otvaranje već se jednostavno preklopi u bočni profil. Prilikom otvaranja ili zatvaranja možemo je lagano zaustaviti u bilo kojem položaju. Mreža plise komarice otporna je na vremenske utjecaje.

Fiksne komarice

Fiksne komarice su izvrsno rješenje za prozore koji nisu često u upotrebi. Mreža je pričvršćena u fiksirani aluminijski okvir koji je uz pomoć opružnih igala pričvršćen za prozor. Fiksne komarice mogu se jednostavno ukloniti i ponovo pričvrstiti zahvaljujući opružnim mehanizmu i ručkama na unutrašnjij strani.,
Moguće ih je ugraditi u svaki prozor, bez obzira da li se radi o drvenom, PVC ili aluminijskom prozoru.
Sukladno vašim željama i potrebama, možete odabrati između više vrsta mrežica.
Fiksni komarnici predstavljaju izvrsno rješenje za prozore nepravilnih oblika.

Klizne komarice

Klizne komarice su praktično i funkcionalno rješenje za zaštitu prostora od insekata. Uglavnom se koriste za velike otvore kao što su zimski vrtovi, panoramske stijene i sl. Moguća je jednokrilna, dvokrilna i trokrilna izvedba. Upravljanje kliznim komaricama je jako jednostavno, krila se pomiču uljevo ili udesno.

Roset Komarice 2 - Komarice - 1

Zašto odabrati komarice?