Kosi 78A, Viškovo

051637518

info@roset.hr

Panel zavjese

Panel zavjese odličan su izbor za postizanje modernog, elegantnog i funkcionalnig izgleda vašeg prostora. Sastoje se od traka zavjesa ravnih linija koje se mogu kombinirati u različitim tkaninama i bojama. Odličan su odabir za staklene stijene i vizualno pregradivanje prostora.

Prigodne su za korištenje u stambenim objektima kao i poslovnim prostorima. Panel zavjese Vašem domu daju moderan i sofisticirani izgled. U poslovnim prostorima panel zavjese povećavaju funkcionalnost prostora i prostoru daju elegantan i moderan izgled.

Izrađuju se od dekor, screen ili black out platna. Decor platno daje razne mogućnosti odabira raznih dezena i boja u vašem domu, dok black out platno daje mogućnost da potpuno zamračite prostoriju, a screen platno onemogućava poglede izvana.

Postoji više vrsta mehanizama za postavljanje, mogu se instalirati 2 do 5 kanalnih vodilica koje omogućavaju trakama zavjesa da se kreću lijevo i desno. Velika je prednost mogućnost kombiniranja traka.

Zbog mogućnosti kombinacije raznih mehanizama, materijala i boja, uklapaju se u gotovo sve stilove  uređenja. Dizajneri interijera često ih koriste u svojim projektima kako bi svojim klijentima pomogli da personaliziraju svoj prostor, povećaju funkcionalnost.

Panel zavjese - Roset Rijeka

Zašto odabrati panel zavjese?